Fogakon rögzülő fix fogpótlások

Rendelőnkben a saját fogakon elhorgonyzott koronák illetve híd pótlások, vállas technkával készülnek. Ez azt jeleneti, hogy a korona széli záródásának ki van alakítva a fog anyagában hely, így teljesen lezárja azt a külvilágtól, védve minden külső kémiai hatástól, továbbá mivel a fog eredeti kontúrjából nem áll el, semmilyen lepedék megragadásra alkalmas területet nem képez. A fogágy, a fogat körül ölelő feszes íny gyulladásmentes, szépen tisztítható, rózsaszín színű marad. Helyes szájhigiéniás technika mellett, nem kell ínygyulladástól, sem csont visszahúzódástól, esetleg kellemetlen lehelettől tartani. Hidak esetében a pótolt fogak anatómiai kialakítása is olyan, hogy fogköz tisztító kefével, vagy akár híd tisztító fogselyemmel, mindenhol elérhető és tisztán tartható.

Több féle anyagból választható a fogpótlások elkészítése. Jellemzően magasabb esztétikai igényeket szolgál a cirkón vagy cirkón kerámia, melyből készíthető mind szóló, mind több fogat pótló híd pótlás is. Léteznek hagyományos, fémkerámia fogpótlások is, ám rendelőnkben már ezek is a korszerű digitális scannelés és számítógépes tervezéses technikával készülnek, ugyanúgy, mint a különféle cirkónium anyagból készült fogpótlások. így egy precíz, fogakról történő lenyomatvétel elkészítése után, a legpontosabb széli záródású fogművek készíthetők el. A fogak formai kialakítása és színe, természetesen teljesen egyedileg, személyre szabottan történik, az esetek nagy részében speciális fotók alapján, és a páciens igényeit figyelembe véve. Bővebb tájékoztatást fogorvosi konzultáció keretein belül kezelőorvosától kérhet, hogy a lehető legjobb döntés születhessen fogai egészsége érdekében.

Saját foganyag feláldozása nélkül, a fogpótlások elkészítésére implantátum beültetéssel van lehetőség, erről az Implantációs beavatkozások témakörben olvashat részletesebben honlapunkon.

Minden rendelőnkben készült fogpótlás a Nobel Procera rendszerrel készül, 5 év gyártói garancia érvényes rá. Ezen garancia feltétele, a rendszeres fogorvosi kontrollokon történő megjelenés. A rendszerrel kapcsolatos bővebb tájékoztatást a www.nobelimplant.hu oldalon talál.© 2014 - 2015 Minden jog fenntartva.